Магичен Хелоуин за 3 зодии!

Ето кои са те

2022-10-31 16:30:00
Магичен Хелоуин за 3 зодии!
Снимка: iStock/evgenyatamanenko

Хелоуин е тук! Страшният празник е любим на мнозина, защото тогава могат да се отдадат на мистичната си страна, да експериментират с костюми и визии, да се забавляват с приятели и да усетят магията на есента. Три от зодиите ще си прекарат много хубаво на Хелоуин и празничната им вечер ще е незабравима. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Те ще имат късмет в любовта. Любовният им живот се нагорещява и обвързаните ще се сближат с партньора, ще усетят колко е силна връзката. Може дори двамата да облекат костюм, подходящ за двойки, с който се допълват. Това е и перфектният ден да покажат зловещата и мистичната си страна. Може да го направят чрез невероятни снимки в социалните мрежи или на конкурс за костюми. Да не се колебаят, нека излязат и да се забавляват, да се отдадат на страстта.

 

Скорпион

 

Време е за парти! Това е любимият празник на Скорпионите и те са в свои води, защото е през техния сезон. Все пак, те няма да искат да са център на внимание. На фокус ще е начинът, по който изразяват себе си и на Хелоуин ще е перфектното време да общуват с много хора, да създават контакти, да флиртуват. Някои от Скорпионите пък ще предпочетат да прекарат празника с няколко близки приятели или с любимия човек на парти вкъщи - с вкусни лакомства, страшни филми, музика и т.н. Всички погледи са вперени в тези зодии, нека се веселят.

 

Водолей

 

Нека прегърнат своята автентичност. Емоциите взимат връх на Хелоуин и Водолеите ще помислят върху това как изразяват себе си. Чудесен ден да се облекат като герой или персонаж, който издава какви са те всъщност и много прилича на тях - независимо дали околните ще разберат това или не. Ще са леко срамежливи на празника, няма да искат да бъдат забелязани от много хора, но все пак ще привлекат погледите и ще направят впечатление. Нека се радват на това, че са уникални - затова и много хора ги уважават.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия